Viikonloppuna pelataan Valioliigan kierros numero 26.

Lauantaina Chelsea koittaa kääntää kovaa laskusuhdannettaan Boltonia vastaan. Tappio ottelusta saattaisi jäädä manageri Andre Villas-Boasille viimeiseksi lontoolaisten luotsina – niin surkeasti on peli kulkenut viime aikoina. Mielenkiintoista on nähdä miten fanit ottavat managerin vastaan kotikentällä.

Taistelu liigan neljännestä paikasta säilyy tiukkana, kun Newcastle kohtaa managerisotkuista kärsineen wolvesin. Voitto pitäisi Magpiesin erinomaisissa asetelemissa taistelussa Europaikoista.

Sunnuntaina pelataan Arsenalin ja Tottenhamin välinen ottelu, josta ei puutu jännitettävää. Vierasjoukkue Spurs tarvitsee voiton säilyttääkseen mahdollisuutensa sarjan mestaruustaistossa. Arsenal puolestaan tarvitsee täyden pistepotin pysyäkseen liigan neljännessä paikassa kiinni, kun Chelsea ja Newcastle hengittävät niskaan.

Kaikki ottelut ja alkamisajankohdat Suomessa:

Lauantai 25.2.
17:00 Chelsea – Bolton
17:00 Newcastle – Wolves
17:00 QPR – Fulham
17:00 West Brom – Sunderland
17:00 Wigan – Aston Villa
19:30 Man City – Blackburn

Sunnuntai 26.2.
15:30 Arsenal – Tottenham
15:30 Norwich – Man Utd
17:00 Stoke – Swansea

Sunnuntaina pelataan myös Carling eli Liiga Cupin finaali Cardiffin ja Liverpoolin välillä.

Ehdottomana ennakkosuosikkina otteluun lähtevä puna-armeija on manageri Kenny Dalglishin mukaan varautunut kovaan taisteluun. Poolilla on eniten Liiga Cupin voittoja sen historian aikana. Pokaaleita löytyy kaapista seitsemän.

Kovan työn takana tulee kahdeksas pysti olemaan, sillä Cardiff on esiintynyt todellakin edukseen tällä kaudella, ja lataa varmasti kaikkensa Wembleyllä tehdäkseen sensaation.