Fulham voitti putoamisrajan alapuolella olevan Wolvesin 5-0. Ottelun hahmo oli hattutempun iskenyt Pavel Pogrebnyak.

Tammikuussa Stuttgartista lainalle tuotu venäläinen jatkoi komeaa maaliputkeaan kolmella maalilla, ja häntä säesti Clint Dempsey kahdella osumallaan.

Ottelu olisi voinut päättyä vieläkin rumempiin lukemiin, mutta susilauman maalivahti Wayne Hennessey pelasi varsinkin ottelun alussa loistavasti.

Wolvesin tappio tietää sitä, että viisi viimeistä joukkuetta ovat nyt kahden pisteen sisällä. QPR, Blackburn ja Wolves ovat 22. pisteessä ja Bolton sekä Wigan kaksi pistettä jäljessä.

Newcastle ja Sunderland pelasivat kiivaiden vaiheiden jälkeen 1-1 tasapelin. Shola Ameobi tasoitti pelin Newcastlelle vasta lisäajalla.

Stephane Sessegnon ajettiin ottelun toisella puoliajalla, jonka jälkeen Newcastlen kiri alkoi. Black Catsin maalivahti Simon Mignolet piti joukkuettaan pystyssä uskomattomilla tarjunnoillaan. Kun hän torjui ottelun loppuhetkillä Magpiesin maalikuningas Demba Ban rangaistuspotkun, näytti pisteet jäävän vieraille. Ameobin maali kuitenkin tasasi pisteet.

Ottelussa jaettiin yhteensä yhdeksän varoitusta ja kaksi punaista korttia. Toisen punaisen sai Lee Cattermole ottelun päättymisen jälkeen, kun hän haastoi riitaa ottelun erotuomari Mike Deanin kanssa.

Kierroksen päättäneessä ottelussa Manchester United kävi hakemassa pisteet Tottenhamilta lukemin 1-3.

Ottelun hahmo oli kaksi maalia ja yhden syötön tehnyt Ashley Young.

Tottenham laukoi ottelussa huomattavasti Unitedia enemmän, mutta punapaidat olivat selvästi tehokkaampia. Manchesterilaisten maalivahti David De Gea otti useita huipputorjuntoja, ja näyttää löytäneen kadoksissa olleen vireensä.

Manchesterilaisten ero kärjessä on edelleen kaksi pistettä, mutta Tottenham on viimeistään nyt pudonnut mestaruustaistossa. Eroa toisena olevaan Unitediin on jo 11 pistettä.