Liverpoolin puolustaja Glen Johnson ei ilmeisesti saa tarpeekseen oman seuransa ja Manchester Unitedin välisestä jännitteestä.

Hän antoi Daily Mailille haastattelun, jossa syyttää Luis Suarezin ”kättelemättä jättämisestä” Patrice Evraa.

Kaikki varmasti jo tietävät Luis Suarezin ja Patrice Evran välisen selkkauksen, josta Suarez sai pitkän pelikiellon rasistisesta huutelusta.

Asiaa setvittiin väsymiseen asti kaikissa brittimedioissa, jotka kiittivät urugualaista tuittupäätä, kun tämä jätti kättelemättä Manchester Unitedin kapteeni Evraa joukkueiden kohdatessa uudestaan. Uusilla lööpeillä myytiin taas paljon lehtiä…

Tilannetta pyydeltiin anteeksi niin Liverpoolin seurajohdon kuin Suarezin itsensäkin toimesta.

Nyt on herra Johnson päättänyt ottaa ohjat omiin käsiinsä, ja kertoo Evran punoneen viisaan juonen Suarezin mustamaalaamiseksi: ”Se oli todella välkkyä Evralta Old Traffordilla, koska -enkä yritä olla hauska- jos haluaisin kätellä sinua, ojentaisin käteni suoraan eteeni. Mutta jos käteni on alhaalla lähes sivullani, se olisi siellä koska en tahdo kätellä sinua”, filosofoi Pool puolustaja.

Johnson ei nähnyt tilannetta paikanpäällä, koska oli niin monen pelaajan päässä Suarezista. Hän on ottelun jälkeen kelannut nauhaa ”useita kertoja”, ja löytänyt mielestään selvästi todisteita, että kaikki on Evran syytä.

”Hän (Evra) varmasti oli koko yön hereillä miettiessään miten sen tekee. Koko teko on naurettava”, jatkaa Johnson.

Hän on Pool ykkösmiehistön ainoa tummaihoinen, ja häntä kritisoitiin voimakkaasti Suarezin tukemiseen tehdyn paidan pitämisestä ensimmäisen selkkauksen jälkeen. Tummaihoiset entiset ja nykyiset pelaajat pitivät Johnsonin tempausta häpeällisenä ja jopa täydellisenä farssina anti-rasistiselle jalkapallolle.

Nyt Johnson selkeästi tahtoo avata haavan uudelleen, sillä Daily Mailin haastattelussa hän lataa täyslaidallisen arvosteluita useaa tahoa kohtaan.

Liverpoolin johto ei kommentoinut asiaa, koska eivät olleet haastattelua vielä lukeneet.