Tänään pelatuissa otteluissa ei maaleilla paljoa iloiteltu.

Tottenham kärsi pahan kolauksen edes teoreettisille mestaruushaaveilleen, kun Everton onnistui voittamaan Spursin 1-0.

Tappio oli jo kolmas perättäinen Tottenhamille Valioliigassa. Häviön myötä Spurs joutuu jo taistelemaan tiukasti säilyttääkseen sarjan kolmannen paikkansa. Arsenalilla on mahdollisuus nousta jo pisteen päähän, jos se onnistuu voittamaan oman ottelunsa Newcastlea vastaan.

Sunderland otti 1-0 voiton Liverpoolista. Nicklas Bendtnerin tekemällä maalilla Sunderland nousi jo kahden pisteen päähän Poolista, joka tosin on pelannut yhden ottelun vähemmän. Eurokentät ovat jälleen kerran lopullisesti karkaamassa liverpoolilaisten käsistä.

Putoamiskamppailussa käytiin kaksi kovaa ottelua, joista ensimmäisessä Bolton otti kotonaan 2-1 voiton QPR:stä. Ottelun jälkeen puhutti erityisesti yksi QPR:n tekemä selvä maali, jota tuomarit eivät huomanneet. QPR:n manageri Mark Hughes sanoo tuomareiden toimintaa tilanteessa suorastaan naurettavaksi.

Toisessa peräpään ottelussa Wolves hävisi kotonaan Blackburnille 0-2. Voitoilla sekä Bolton että Blackburn nousivat putoamisviivan yläpuolelle.

Tässä kaikki kierroksen tulokset:
Bolton – QPR 2-1
Aston Villa – Fulham 1-0
Chelsea – Stoke 1-0
Sunderland – Liverpool 1-0
Wolves – Blackburn 0-2
Everton – Tottenham 1-0