Norwich ja Wigan pelasivat 1-1 tasapelin Carrow Roadilla.

Wes Hoolahan vei kotijoukkueen johtoon jo 10. minuutilla, mutta Wigan nousi ansaitusti tasoihin Victor Moseksen toisen puoliajan maalilla.

Tulos pitää Wiganin edelleen sarjan jumbona, mutta putoamisrajan yläpuolella olevaan Boltoniin on matkaa vain kaksi pistettä.

Swansea nollasi Man Cityn

Swansea ylsi huikeaan kotivoittoon, kun se kaatoi otteluun sarjan kärjestä lähteneen Manchester Cityn 1-0.

Ottelun ainoan maalin iski 83. minuutilla vaihdosta sisään tullut Luke Moore, joka puski Wayne Routledgen keskityksen maaliin.

Kotijoukkueella oli maalipaikka jo ottelun alkuminuuteilla, kun se sai rangaistuspotkun. Scott Sinclair kuitenkin epäonnistui tilanteessa, eikä joutsenpaidat saanut otteluun yllättävää salama-alkua.

Swansea on ollut yksi kauden parhaista kotijoukkueista, joten aivan shokeeraava yllätystulos ei ollut. Silti sarjanousijan voitto on Cityn kannalta kova kolaus mestaruushaaveille.

Tehottomuus näkyi kentällä selkeänä turhautumisena Cityn pelaajien keskuudessa, ja pitkään hallussa ollut sarjan piikkipaikka vaihtui nyt paikalliskilpailijan voittaessa oman ottelunsa.

Man United sarjakärkeen

Viime kauden mestari Manchester United nousi sarjan kärkeen voittamalla West Bromin maalein 2-0. Molemmat Unitedin maalit iski kukapas muukaan kuin Wayne Rooney.

Rooney oli Ashley Youngin kanssa selkeitä ottelun hahmoja, ja molemmat näyttävät äityneen hurjaan pelikuntoon kauden ratkaisuotteluiden alla.

Manchesterin punaisten urakkaa helpotti WBA:n Jonas Olssonin ulosajo toisella puoliajalla kahden keltaisen kortin saattelemana.

United ottaa sarjakärjen aseman itselleen ensi kertaa sitten viime vuoden lokakuun, josta lähtien Manchester City on pitänyt kärkipaikkaa omanaan.