Arsenal nousi lisäajan loppuhetkillä 2-1 voittoon Newcastlea vastaan.

Hatem Ben Arfa vei Newcastlen ensin 1-0 johtoon 14.minuutilla, mutta välittömästi seuraavasta tilanteesta Robin van Persie tasoitti Magpiesin puolustuksen vielä ollessa juhlahumussa.

Arsenal painosti ottelun lopussa hurjalla sykkeellä, ja työ palkittiin lisäajan 4. minuutilla. Jo muutama minuutti aikaisemmin maalia lähellä ollut Thomas Vermaelen iski loistavan ottelun pelanneen Theo Walcottin keskityksestä maalin Tim Krulin nenän edestä.

Tämän jälkeen nähtiin erikoinen tilanne, kun maanmiehet Krul ja Van Persie ottivat yhteen. Tilanne kärjistyi joukkueiden väliseksi käsirysyksi, josta kuitenkin selvitiin ilman sen suurempia sanktioita. Molemmat hollantilaiset saivat tilanteesta keltaisen kortin.

Kyseessä oli mitä ilmeisemmin ensimmäisellä puoliajalla alkanut sananvaihto, kun Van Persie oli ärsyyntynyt Krulin ajanpeluusta. Todennäköisesti Arsenalin voittomaalin jälkeen kapteeni Van Persie on käynyt kuittaamassa tästä jotain nuorella maalivahdille.

Voiton myötä Arsenal nousi jo pisteen päähän sarjan kolmannesta paikasta ja Tottenhamista.