Chelsea FC

Portossa pelaavan 25-vuotiaan Hulkin agentti on antanut brasilialaislehdille haastattelun, jossa hän toteaa Chelsean neuvottelevan Hulkin siirrosta lontoolaisten riveihin.

Agentti Teodoro Fonseca toteaa, ettei virallista tarjousta ole vielä tehty, mutta ensi viikon pitäisi muuttaa tämäkin tilanne. Chelasean lisäksi neljä muutakin seuraa on Fonsecan mukaan neuvotteluissa mukana.

Tällä kaudella 21 maalia iskenyt Hulk on saanut seuraltaan jättimäisen hintalapun otsaansa, sillä Porto ei luovu miehestä alle 80 miljoonan punnan (100 miljoonaa euroa).

Chelsea menettää tällä kaudella Mestarien liigan seuralle ratkaisseen luottopelaajansa, kun Didier Drogba jättää Lontoon taakseen. Näin ollen uusi maailmanluokan kärkimies on hakusessa, vaikka seurasta löytyy jo muun muassa 50 miljoonaa puntaa maksanut Fernando Torres.