Entinen Fifan presidentti João Havelange ja entinen Brasilian jalkapalloliiton presidentti Ricardo Teixeira vastaanottivat suuria lahjuksia yhtiöltä, jolle Fifa myönsi vuosien 2002 ja 2006 MM-kisojen televisiointioikeudet, väittää sveitsiläinen syyttäjä.

Syyttäjän mukaan lahjuksia maksanut yhtiö oli nimeltään International Sports Media and Marketing, ISL, joka sittemmin päätyi konkurssiin.

Syyttäjän dokumentin mukaan ISL maksoi Havelangelle ja Teixeiralle yhteensä 41 miljoonaa Sveitsin frangia (34 miljoonaa euroa) vuosien 1992 ja 2000 välillä. Lisäksi syyttäjän mukaan ISL maksoi 37 miljoonaa frangia (31 miljoonaa euroa) ”lahjoituksina” nimettömille päättäjille kansainvälisessä urheilussa.

Dokumentissa väitetään Fifan saaneen tietää lahjuksista nykyisen presidentin Sepp Blatterin aikakaudella. Toistaiseksi on epäselvää, syytetäänkö esimerkiksi Blatteria jostain.