Chelsea FC

Chelsean Frank Lampard vannoo joukkueensa nimeen ja on sanonut julkisesti haluavansa lopettaa uransa lontoolaisten riveissä. Seura ei kuitenkaan lupauksistaan huolimatta ole lähestynyt 34-vuotiasta keskikenttäpelaajaa viimeisen sopimusvuoden pyörähdettyä käyntiin.

Englannin maajoukkuetta harjoitusmaaottelussa Italiaa tänään kipparoiva Lampard uskoo, että pystyy pelaamaan huipulla vielä pari vuotta: ”Haluaisin päättää urani täällä. Tunnen, että voin pelata huipulla vielä pari vuotta, mutta kaikki on kiinni uskooko seura samaan. Haluaisin istua alas ja puhua heidän kanssa”.

Lampard sanoo keskustelleensa seurajohdon kanssa asiasta viime kaudella, jolloin hänelle luvattiin istua asian tiimoilta pian alas: ”He eivät ole palanneet asiaan. En tiedä mitä tulee tapahtumaan. Tiedän, että Chelseassa on paljon muutoksia menossa, ja haluaisin olla mukana. Se on seurasta kiinni. Ennen he istuivat kanssani alas kolme vuotta ennen sopimuksen loppua – nyt minä vain odotan.”