Lyonin ja Ranskan maajoukkueen maalivahti Hugo Lloris on matkalla Tottenhamiin. Luka Modricin Real Madridiin myynyt seura on Guardian-lehden mukaan hyväksynyt 13 miljoonan punnan tarjouksen ranskalaismaalivahdista.

30 miljoonaa puntaa Modricin myynnistä saanut Spurs etsii myös keskikentälle uutta verta. Porton João Moutinho oli ostoslistalla ykkösenä, kunnes portugalilaisseura ilmoitti miehen hintalapuksi 30 miljoonaa euroa. Upeasti Manchester Unitedia vastaan lauantaina pelannut Moussa Dembélé on nyt Andre Villas-Boasin listan kärkipäässä.

Myös Shakhtar Donetskin hyökkäävä keskikenttä Willian on ollut ostoslistalla, mutta Spursin 11 miljoonan punnan tarjous hylättiin. Villas-Boasin huhutaan olevan pitkällä neuvotteluissa myös Rennesin Yann M’Vilan ja Internacionalin Leandro Damiãon kanssa.

Modricin seuraajaksi ei esimerkiksi M’Vilasta ole, koska tämä pelaa puolustavassa roolissa. Villas-Boasin mukaan kroatialaisen tilalle täytyy hankkia paljon luovempi ja hyökkäävämpi pelaaja.

Jos on muiden pelaajien osalta vielä kaikki spekulointia, on Lloriksen sopimus henkilökohtaisia ehtoja vaille valmis. Lyonin presidentti Jean-Michel Aulas on antanut ranskalaismaalivahdilleen luvan puhua henkilökohtaisesta sopimuksesta: ”Olin yhteydessä Daniel Levyyn (Tottenhamin puheenjohtaja) sunnuntaina ja tilanne seurojen välillä läheni. Olen kertonut Hugolle keskusteluistamme Tottenhamin kanssa ja nyt kaikki on hänen käsissään. Hän itse päättää siirron.”