Sunderlandin manageri Martin O’Neill tahtoo lisää kokemusta ja hyökkäysvoimaa joukkueeseensa. Manchester Unitedissa ilman uutta sopimusta jäänyt Michael Owen sopii O’Neillin mielestä täyttämään tämän aukon Black Catsissa.

Helpolla Sunderland ei Owenia tule saamaan, sillä muun muassa Stoke on ollut aktiivinen keskusteluissa 32-vuotiaan hyökkääjän kanssa. Myös Everton, Liverpool ja West Ham ovat ilmaisseet kiinnostuksensa.

Erityisesti Liverpoolin epäonnistuminen hyökkäyspään hankinnoissa siirtoikkunan lopussa on lisännyt Brendan Rodgersin kiinnosusta hyvin loukkaantumisaltista pelaajaa kohtaan.

Sunderland on jo vahvistanut hyökkäystään kauden alla, sillä kaksi maalia debyytissään iskenyt Steven Fletcher, Louis Saha ja Adam Johnson ovat uusia kasvoja joukkueessa. Roosterista löytyvät myös Fraizer Campbell, Ji Dong-won, Connor Wickham ja Ryan Noble, joten kovin suuresta ongelmasta ei O’Neillin tilanteessa ole kysymys.

Owen on itse Twiittannut elävänsä mielenkiintoisia aikoja ja harkitsevansa kaikkia mahdollisuuksia tarkkaan. Joka tapauksessa hän on ilmoittanut haluavansa jatkaa nimenomaan Valioliigassa, vaikka muualtakin Euroopasta on tullut työtarjouksia.