Arsenalin puolustaja Bacary Sagnan mielestä Robin van Persien ja Alex Songin myyminen jättää paljon avoimia kysymyksiä. Jalkavammastaan toipuva ranskalainen ei ymmärrä miksi joukkue päästi jälleen kaksi avainpelaajaansa lähtemään juuri uuden kauden alla.

”Kun näet kahden parhaan pelaajan viime kaudelta lähtevän, kysyt paljon kysymyksiä. Ymmärrän miksi kannattajat ovat hermostuneita. Olen ainut jäljellä oleva avauksen pelaaja vuodelta 2007 ja olen nähnyt tässä ajassa monien ystävien lähtevän. Katsoin Cityn voittoparaatin televisiosta ja näin Samirin (Nasri) ja Gaelin (Clichyn) nostavan pokaalin. Minäkin haluan kokea sen”, lataa Sagna ranskalaiselle L’Equipelle,

Sagnalla alkoi toiseksi viimeinen sopimusvuosi omasta sopimuksestaan, mutta hän vakuuttaa toistaiseksi olevansa tyytyväinen tykkimiehissä.

Andrei Arshavinin taas uskotaan siirtyvän Moskovan Dynamoon pysyvällä siirrolla ennen Venäjän siirtoikkunan sulkeutumista. Sky Sportsin mukaan venäläinen ei myöskään sulje pois jäämistä Arsenaliin ja taistelemista takaisin avauskokoonpanon pelaajaksi.