Pelot Roy Hodgsonin varmistelevasta ja puolustavasta pelityylistä voitiin unohtaa ainakin eilisen pelin ajaksi, kun Englanti höykytti Moldovaa MM-karsintaottelussa 0-5. Voitto on suurinumeroisin sitten vuoden 1993 7-1 voittoa San Marinosta.

Englanti sai ottelulle salama-alun, kun Moldovan puolustaja blokkasi Tom Cleverleyn vedon kädellään ja tuomiona oli rangaistuspotku. Frank Lampard iski neljän minuutin kohdalla pallon pilkulta sisään ja peli oli 0-1. Sama mies teki myös 0-2 maalin vajaan puolen tunnin kohdalla.

Jermain Defoe lisäsi vielä Englannin johdon ensimmäiselläp puoliajalla lukemiin 0-3. Kun toisella puoliajalla osuivat vielä ensimmäistä kertaa maajoukkueessa maalanneet James Milner ja Leighton Baines, olivat loppulukemat 0-5. Bainesin maali syntyi vapaapotkulla, joka oli ensimmäinen suora vapaapotkumaali Englannin maajoukkueelle sitten David Beckhamin 2006 vuoden maalin.

Seuraavaksi Englanti kohtaa Ukrainan Wembleyllä ensi tiistaina.