Eilen molemmat pelanneet englantilaisjoukkueet avasivat pistetilinsä Eurooppa liigassa, kun Liverpool otti 3-5 vierasvoiton Young Boysista ja Tottenham pelasi kotonaan tasan Lazion kanssa.

Liverpool vieraili Sveitsissä ja järjesti Young Boysin kanssa maalirikkaan ottelun, kun joukkueet iskivät yhteensä kahdeksan maalia. 3-3 tilanteeseen asti tasatahtia edennyt peli ratkesi, kun Jonjo Shelvey iski kaksi maalia viimeisen vartin aikana.

Young Boysissa pelaava Suomen Juhani Ojala oli mukana kahdessa maalissa: ensin joukkuekaveri laukoi purun suoraan hänen päähänsä, josta pallo meni omaan maaliin ja myhöhemmin Ojala teki Poolin verkkoon maalin.

Tässä video-otos Ojalan omasta maalista:

Tottenham pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Laziota vastaan ottelussa, josta seuraa vielä isot jälkipyykit. Lazion Englantiin matkanneet kannattajat aloittivat toisella puoliajalla rasistiset huudot ja laulut Spursin Jermain Defoeta, Aaron Lennonia ja Andros Townsendia kohtaan.

Yleisössä istunut UEFA:n presidentti Michel Platini tulee varmasti aloittamaan tutkinnat Lazion kannattajien toimista.

Newcastle haki vieraspisteen Maritimon vieraana. Erityisesti maalivahti Rob Elliotin otteet olivat ilonaihe kakkosmiehistöään peluuttaneelle Alan Pardewille.