Chelsean John Terry on ilmoittanut lopettavansa pelit maajoukkuetasolla. Samalla hän hyökkää FA:ta vastaan toteamalla, että he tekivät tilanteesta hänen kannaltaan kestämättömän.

31-vuotiaalla entisella Englannin kapteenilla on takanaan 78 maaottelua. Terryn lopettamisen taustalla ovat FA:n tutkimukset Anton Ferdinandin väittämistä rasistisista huudoista, joiden syyte virallisessa oikeustuomioistuimessa jo hylättiin.

FA:n on tarkoitus antaa tänään oma kantansa asiasta, mutta Terryn ilmoitus omasta päätöksestään etukäteen on selkeä viesti liiton suuntaan. Maajoukkue manageri Roy Hodgson on tukenut Terrya läpi koko prosessin ja on erittäin pettynyt tilanteesta.

Terry korostaa, ettei päätös näissäkään olosuhteissa ollut hänelle helppo, mutta nyt hän keskittyy täysin seurajoukkue Chelsean tulevaisuuteen.