Aston Villan keskikenttäpelajaa Stephen Ireland joutuu olemaan sivussa useita viikkoja murrettuaan ranteensa. Manageri Paul Lambert pelkäsi Southampton-ottelussa kätensä loukanneen Irelandin joutuvan sivuun koko loppuvuodeksi, mutta tarkempien tutkimusten jälkeen miehen oletetaan palaavan muutamien viikkojen jälkeen joukkueen vahvuuteen.

Loukkaantuminen sattui ikävään väliin, sillä Irelandilla on ollut ongelmia vakuuttaa peräti kahdeksan miljoonan siirtosummaansa edellisten managerien Gerard Houllierin ja Alex McLeishin aikana. Lambertin antama luovempi keskikentän rooli on alkanut tuottaa hyviä tuloksia, mutta nyt loukkaantuminen katkaisee 26-vuotiaan näyttöjen antamisen uudelle managerille.

Luovempi ja vapaampi keskikentän rooli on lähempänä sitä roolia, jossa Ireland pelasi aikoinaan loistavasti Manchester Cityssä.