Kolmikko Norwich, Reading ja QPR jatkavat edelleen ilman avausvoittoa, kun takana on seitsemännen kierroksen ottelut (Reading tosin pelannut vasta kuusi). Lähimmäksi voittoa pääsi Reading, joka johti Swanseaa vieraissa jo 0-2, mutta menetti lopulta johtoasemansa ja päätyi tasapeliin.

Arsenal näytti West Hamia vastaan ettei lamaannu tappioasemassa. Hammers meni ottelussa 1-0 johtoon 20 minuutin jälkeen, mutta tämän jälkeen Gunners iski kolmesti. Viimeisen maalin iski Olivier Giroud, jolle maali oli ensimmäinen Valioliigassa.

Manchester City onnistui pitämään ensimmäistä kertaa maalinsa tyhjänä, kun Sunderland kaatui kotikentällä 3-0. Viime vuonna juusi Black Cats onnistui viemään pisteen Etihadilta.

Kaikki eiliset tulokset:

West Ham – Arsenal 1-3
Chelsea – Norwich 4-1
Swansea – Reading 2-2
West Brom – QPR 3-2
Wigan – Everton 2-2
Man City – Sunderland 3-0