facupSunnuntaina pelattiin kaksi FA Cupin ottelua. Liverpool eteni neljännelle kierrokselle voitettuaan viidennellä sarjatasolla pelaavan Mansfieldin maalein 1-2.

Maalinteon aloitti muutama päivä sitten Chelseasta Liverpooliin siirtynyt Daniel Sturridge. Luottopyssy Luis Suárez lisäsi vieraiden johdon kahteen maaliin, ennen Matt Greenin kavennusta.

Swansean ja Arsenalin kohtaamisessa nähtiin mielenkiintoinen loppu. Arsenalin Lukas Podolski tasoitti Michun iskemän johdon 81. minuutilla. Kaksi minuuttia myöhemmin Tykkimiehet olivat kiinni voitossa Kieran Gibbsin maalilla. Swansea tuli kuitenkin vielä tasoihin Danny Grahamin maalilla muutamaa minuuttia ennen loppua. Näin siis joukkueet joutuvat uusintaotteluun, joka pelataan 16.1.