stamford bridgeAlkavalla 23. kierroksella Arsenal ja West Ham urakoivat kaksi ottelua. Varsinkin Gunnersin kierros on rankka, sillä ensin sunnuntaina on vierailu Stamford Bridgelle Chelsean vieraaksi ja jo keskiviikkona vastassa on päivän pidempään levännyt West Ham.

Valioliigan super-sunnuntain toisena otteluna on Tottenhamin ja Manchester Unitedin kohtaaminen. Spurs vei kauden ensimmäisen kohtaamisen Old Traffordilla, joten ottelusta on tiedossa erityisen kiihkeä. Joukkueiden välinen piste-ero on jo 15 pistettä, joten kotijoukkueen voitto tekisi hyvää sarjataulukolle.

Maanantaina pelataan mielenkiintoinen ottelu, kun Southamptonin vieraaksi saapuu Everton. Kotijoukkue erotti yllättäen menneellä viikolla manageri Nigel Adkinsin. Uudella managerilla Mauricio Pochettinolla ei tule olemaan helppoa, sillä Saintsin kannattajat aikovat protestoida Adkinsin potkuja vastaan.

Southamptonin itsenäisen faniyhidtyksen puheenjohtaja kommentoi asiaa seuraavasti: ”Fanit olivat 100% Nigelin takana. Hän nosti meidät kahdesti peräkkäin ylemmäs ja olemme nyt 15. liigassa. Mitä hän on tehnyt väärin? Tämä on farssi!”

Muutenkin tämä kierros tarjoaa mukavasti katseltavaa Valioliiga-faneille, sillä ottelut pelataan neljänä eri päivänä. Seuraavassa kaikki kierroksen ottelut:

19.1. lauantai
17.00 Liverpool – Norwich
17.00 Man City – Fulham
17.00 Newcastle – Reading
17.00 Swansea – Stoke City
17.00 West Ham – QPR
17.00 Wigan – Sunderland
19.30 West Brom – Aston Villa

20.1. sunnuntai
15.30 Chelsea – Arsenal
18.00 Tottenham – Man United

21.1. maanantai
22.00 Southampton – Everton

23.1. keskiviikko
21.45 Arsenal – West Ham