Jalkapallopelaaja pallon takana West Bromin hyökkääjä Peter Odemwingie ei varmasti muistele eilistä päivää lämmöllä. Mies oli jo Loftus Roadilla valmiina neuvottelemaan asiat kuntoon QPR:n kanssa, kun hänet käännytettiin takaisin kotimatkalle. Sopimusta seurojen välille ei syntynyt.

QPR:n manageri Harry Redknapp rikkoi seuran ennätyksen ostamalla Christopher Samban 12,5 miljoonalla punnalla Anzhi Makhachkalasta. Hän hankki myös Tottenhamista Jermaine Jenaksen ja Andros Townsendin, tosin jälkimmäisen lainasopimuksella.

Odemwingietä odottaa WBA:ssa kahden viikon palkanmenetys, sillä seuran johto on erittäin pettynyt nähtyään televisiosta kuinka heidän pelaajansa saapuu Loftus Roadille, vaikkei sopimusta seurojen välillä ole.

Puheenjohtaja Jeremy Peace haukkuu hyökkääjäänsä ”täysin epäammattimaiseksi” ja toteaa miehen joutuvan tyytymään kohtaloonsa, sillä Odemwingiellä on sopimustaan jäljellä vielä 18 kuukautta. 31-vuotias Nigerian maajoukkuetta edustava hyökkääjä on myös laittanut seuraansa kritisoivia Twiittauksia ilmoille parin viikon ajan.

Eilinen farssi huipentui, kun Neuvostoliitossa syntynyt Odemwingie kertoi ensin televisiokanaville olevansa nyt valmis saattamaan neuvottelut QPR:n kanssa loppuun ja aloittamaan uuden vaiheen urallaan ja elämässään. Samalla West Brom teki oman lehdistötiedotteensa, ettei sopimusta ole seurojen välille syntynyt ja että Odemwingiellä ei ole lupaa neuvotella QPR:n kanssa.

Tämän jälkeen QPR ilmoitti, että pelaaja on ilmestynyt Lontooseen heidän tietämättään ja häneltä on evätty pääsy Loftus Roadille.