ChelseaWest Bromin mangeri Steve Clarke ei usko Chelsean omistaman Romelu Lukakun pelaavan joukkueessa ensi kaudella. Hänen lainasopimuksensa umpeutuu tämän kauden jälkeen.

Lukaku on tällä kaudella tehnyt läpimurron sarjan hyökkäyseliittiin, vaikkei olekaan vakiinnuttanut asemaansa WBA:n avauksessa. 13 liigamaalia ovat kuitenkin vahva näyttö nuorukaiselta tulevia vuosia ajatellen.

Chelsean uskotaan ottavan Lukakun omaan pelaavaan kokoonpanoon ensi kaudeksi. On jopa huhuttu, että heikosti Lontoossa pärjännyt Fernando Torres myydään kesällä alta pois, jotta 19-vuotias tulee saamaan peliaikaa-

Belgian maajoukkueessakin esiintynyt Lukaku on Clarken mukaan täysin Chelsean mies: ”Hän on Chelsean pelaaja. Hän kuuluu Chelseaan ja palaa sinne kesällä. En ikinä usko, että saamme hänet tänne enää ensi kaudella”.