Manchester Cityn toimitusjohtaja Ferran Soriano on kieltänyt, että seura havittelisi Neymaria ja Radamel Falcaota riveihinsä. City ei ole Sorianon mukaan seura ei ole myöskään myymässä Sergio Agueroa. Argentiinalaishyökkääjää ollaan aiemmin huhuttu Real Madridiin.

Atletico Madridissa pelaava Falcao on yhdistetty viime aikoina Cityn lisäksi useisiin muihin suurseuroihin, kuten As Monacoon, Chelseaan ja Real Madridiin. 27-vuotias kolumbialaishyökkääjä on tehnyt kuluvalla kaudella 34 maalia 41 ottelussa.

Neymaria taas ollaan viemässä Barcelonaan. Espanjalainen Marca-media julkaisi viikko sitten uutisen, jonka mukaan 21-vuotias brassitaituri olisi siirtymässä heinäkuussa. katalonialaisjätin riveihin. Neymar itse on useaan otteeseen kertonut, ettei hän jätä Brasiliaa ennen vuoden 2014 MM-turnausta.

Sorianon kommentit Agueroa koskevista siirtohuhuista olivat seuraavanlaiset: ”Ensimmäiseksi voin kertoa, ettemme ole edes ikinä ajatelleet myydä Agueroa. El Kun on tyytyväinen saadessaan jäädä seuraan.”

Lähde: skysports.com

http://www.marca.com/2013/05/21/en/football/barcelona/1369167576.html