Arséne Wenger toivoo Carlo Ancelotin välitöntä nimeämistä Real Madridin manageriksi, joka vankistaisi hänen pyrkimyksiään napata Realin hyökkääjä Gonzalo Higuaín Gunnersiin. Wenger on valmis rikkomaan Arsenalin siirtoennätyksen argentiinalaispelaajasta.

Real on ollut ilman manageria siitä lähtien kun joukkueen ja José Mourinhon tiet erkanivat pari viikkoa sitten, minkä vuoksi Higuaín haluaa odottaa ja saada varmistuksen asemastaan joukkueessa ennen kuin ryhtyy tekemään isompia päätöksiä tulevaisuudestaan.

Ancelotti on tehnyt selväksi että hänen uransa tuskin jatkuu ranskalaisjätti Paris Saint-Germainin peräsimessä. Italialainen on avoimesti kertonut olevansa kiinnostunut Realin kipparoimisesta, ja mikäli pesti hänelle suodaan, odotetaan hänen ottavan mukaansa myös englantilaisen apuvalmentajansa Paul Clementin.

Hidasteena toimii kuitenkin se, että PSG tahtoo varmistaa Ancelotin seuraajan ennen hänen lähtöään. Suosikkina ranskalaisten uudeksi manageriksi pidetään venäläisen Anzhi Makhachkalan Guus Hiddinkiä, mutta myös Tottenham-luotsi André Villas-Boaksen nimi on ollut esillä.

Wenger on seurannut asioiden etenemistä tarkkaavaisesti valmistautuessaan pistämään pelaajahankintoihin isompia summia kuin koskaan aikaisemmin. Gunnersien toimitusjohtaja Ivan Gazidis kertoi viime viikolla seuran kykenevän taistelemaan nyt parhaimmista markkinoilla olevista pelaajista.

Wenger tahtoo tuoretta sysäystä joukkueen hyökkäyspeliin, ja keskustelut Higuaínin edustajien kanssa ovat jo alkaneet. Myös Juventus on kiinnostunut hyökkääjästä, jonka arvoksi Real Madridin presidentti Florentino Pérez on arvioinut vajaat 30 miljoonaa euroa. Arsenalin tämän hetken siirtoennätys on 17,5 miljoonaa euroa, jonka he käyttivät vuonna 2009 venäläiseen Andrey Arshaviniin, joka lähtee seurasta kesäkuun lopulla sopimuksen umpeuduttua.

Arsenal tahtoisi tehdä profiilihankintansa ennen heidän harjoituskiertuettaan Aasiaan, joka alkaa 11. heinäkuuta. Joukkue vierailee Indonesiassa, Vietnamissa, sekä Japanissa.

 

Lähde: The Guardian