Tottenhamin valmentaja Andre Villas-Boas kertoi tiistai aamuna, että seura on kiinnostunut hankkimaan Roberto Soldadon Valenciasta. Spurs tarvitsee vahvistusta hyökkäyspäähän, jotta se nousisi Mestarien liigaan oikeuttaviin paikkoihin tulevalla kaudella.

Spursin jalkapallojohtaja Franco Baldini matkusti Valenciaan maanantaina. Hän tapasi seurajohtoa sekä pelaajan asioiden hoitajia mutta he eivät vielä päässeet sopuun sopimusehdoista.

”Soldado voi lähteä meidän ehdoillamme ja 30 miljoonalla eurolla”, Valencian presidentti Amadeo Salvo sanoi.

”Meillä ei ole aikomustakaan myydä Soldadoa ellei hintapyyntö toteudu. 30 miljoonaa, ei senttiäkään alle tai yli”, Salvo jatkoi lehdistötilaisuudessa.

”Ostavan seuran täytyy hyväksyä meidän ehtomme. Olemme keskustelleet Tottenhamin kanssa, koska olemme ymmärtäneet, että he vastaavat Soldadon ulosostohintaan.”

Valencia-hyökkääjän siirtosumma rikkoisi Tottenhamin siirtoennätyksen. Villas-Boas myönsi, että espanjalainen on kiikarissa.

”Tällä hetkellä hän on yksi pelaajista, joita seuraamme”, portugalilainen kertoi tiedotustilaisuudessa Hong Kongissa.

”Ei ole mikään salaisuus, että etsimme hyökkääjää saadaksemme lisää syvyyttä kokoonpanoon ja hyökkäyspäähämme.”

”Olemme kiinnostuneita Soldadosta ja olemme seuranneet häntä jo pitkään. Hänen uransa puhuu hänen puolestaan. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaa vielä sopimusta. On vain keskustelua ja kiinnostusta”, Villas-Boas sanoo.

Lähde: skysports