Ranskan pääsarjassa pelaava Toulouse on hyväksynyt Cardiffin tarjouksen Etienne Capouesta. Ranskalaisen Capouen siirto Valioliigan nousijajoukkueeseen on enää kiinni miehestä itsestään.

Cardiffin uskotaan tarjonneen Toulouselle 9 miljoonaa puntaa puolustavasta keskikenttäpelaajasta.

”Meidän pitää nyt keskustella Capouen ja hänen neuvonantajiensa kanssa, hekin ovat olleet puheissaan hyvin ammattimaisia.” Cardiff-luotsi Malky Mackay kertoo. ”Olemme käyneet jatkuvaa keskustelua heidän kanssaan viimeisen viikon aikana ja Toulousen on toiminut loistavasti kanssamme.” nuori valmentaja jatkaa.

Lähtökuopissa olevan Capouen on arveltu suosivan Espanjaa seuraavana kohteenaan, mutta Atletico Madrid ei ole vielä päässyt sopimukseen siirtosummasta. Myös Tottenham, Arsenal, Liverpool ja Everton ovat yhdistetty 25-vuotiaaseen ranskalaiseen.

Tähän mennessä Cardiff on onnistunut kaappaamaan kesän aikana vain tanskalaisen Andreas Corneliuksen ja Derby Countyn John Brayfordin. Walesilaiset ovat kuitenkin saamassa vahvistuksen maalivahtiosastolleen, sillä Brentfordin Simon Mooren, 23, uskotaan allekirjoittavan sopimuksen Cardiffin kanssa alkuviikosta.

Lähde: BBC