Liverpoolin manageri Brendan Rodgers haluaa lisää laatua ja kilpailua vasemman pakin tontille. José Enrique on vakioaloittaja pelipaikalle, mutta Sky Sportsin verkkosivujen mukaan seura olisi valmis neuvottelemaan espanjalaisseura Granadan Guilherme Siqueiran siirtymisestä Anfieldille.

Pitkin kesää on siirtohuhuissa liikkunut muun muassa Valencian Aly Cissokhon ja Benfican Lorenzo Melgarejon nimet, mutta Siqueira on nyt seuran tähtäimessä.

26-vuotias puolustaja muutti jo 18-vuotiaana Italiaan ja siirtyi Interin organisaatioon. Ura Italiassa ei oikein ottanut tuulta alleen edes Udinesen riveissä ja mies lähetettiin lainalle Espanjaan Granadan riveihin vuonna 2010. Hyvin sujunut lainapesti takasi pysyvän siirron seuraan.

Miehen otteet ovat herättäneet suurseurojen kiinnostuksen Euroopassa. Manchester Unitedin ja Real Madridin on tiedetty tarkkailleen lahjakasta brassia.

Rodgers haluaisi saada pelaajan riveihinsä jo tällä viikolla ennen Valioliigakauden alkua. Siqueira ei tarvitse erikseen työlupaa Englantiin, sillä miehellä on Italian passi.

Lähde: skysports.com