Englantilaislehti The Guardianin mukaan Liverpoolin uruguaylaistähti Luis Suárez on pyytänyt seuratovereiltaan anteeksi ja palannut ykkösjoukkueen harjoituksiin perjantaiaamuna. Liverpool-manageri Brendan Rodgers sanoi aikaisemmin viikolla, että hän odottaa Suárezilta anteeksipyyntöä ennen kuin tämä voi palata ykkösjoukkueen harjoituksiin.

Suárezin tulevaisuudesta on ollut mediassa ristiriitaisia uutisia Uruguayn Japania vastaan pelatun harjoitteluottelun alla. Ensin uutisoitiin, että Uruguayn maajoukkuetähti olisi sanonut joukkuetovereilleen jäävänsä Liverpooliin täksi kaudeksi. Nämä huhut Suárez kuitenkin tyrmäsi itse tylysti.

Suárezin on määrä keskustella tulevaisuudestaan myöhemmin perjantai-illalla Rogersin kanssa. Vaikka parivaljakon suhde näyttää pahasti kärsineen kesän aikana, Suárez ei usko pääsevänsä tilanteesta ulos millään keinoin ja hänen uskotaan hyväksyvän kohtalonsa. Suárezin alkuviikosta mainitsema kirjallinen lupaus seurasiirrosta tälle kaudelle ei pidä paikkaansa pelaajayhdistyksen mukaan, eikä pelaajan lähtöhaluja helpota se, että Liverpoolin omistaja John W. Henry on todennut, ettei seura myy supertähteään mistään hinnasta näin myöhään siirtoikkunan alla.

Vaikka Suárez ei ole vielä virallisesti ilmoittanut jäävänsä Liverpooliin täksi kaudeksi, Arsenal-siirtosaagan uskotaan olevan loppu. Näin ollen Tykkimiehet joutuvat etsimään uuden hyökkääjän jostain muusta osoitteesta.

Lähde: The Guardian