Crystal Palace ja Tottenham Hotspur avasivat Valioliigasunnuntain. Lähtökohtaisesti Tottenham oli selkeä ennakkosuosikki. Spursin avainpelaajista Gareth Bale ei pelannut loukkaantumisen vuoksi.

Ottelu alkoi Tottenhamin hallinnalla. Spurs sai ensimmäisen hyökkäyksensä viiden minuutin kohdalla, kun Kyle Walker nousi laidalta hyökkäykseen. Englantilaispuolustajan syöttö ei kuitenkaan tavoittanut maalinedustalla häärinyttä Roberto Soldadoa.

12. minuutilla Aaron Lennon pelasi pallon Moussa Dembelelle, mutta belgialaisen laukaus viuhui reilusti yli maalin. Hetkeä myöhemmin Spurs-pelaajista Gylfi Sigurdsson oli murtaa itsensä läpiajoon. Palacen puolustajat kuitenkin riistivät pallon helposti islantilaiselta.

18 minuutin kohdalla Palace sai rakennuttua hyökkäyksen tynkästä, mutta laukausta ei saatu koskaan annettua. Kaksi minuuttia myöhemmin Danny Rosea rikottiin ja Spurs sai vapaapotkun hyvästä paikasta. Tottenham ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään erikoistilannettaan, joten Eaglesille maalipotku.

23. minuutilla Nacer Chadli avasi maalipaikan Lennonille, jonka laukaus kimposi Palace-puolustajasta yli rajojen. Viisi minuuttia myöhemmin kotijoukkue sai vapaapotkun vaarallisesta paikasta. Hugo Lloris torjui kuitenkin helposti erikoistilannetta seuranneen Joel Wardin puskuyrityksen.

34 minuutin kohdalla Sigurdsson pääsi laukomaan hyvästä paikasta kohti Julian Speronin vartioimaa maalia. Palace-vahti torjui yrityksen näyttävällä tavalla. 39. minuutilla Lennon nousi jälleen laidalta, mutta Soldado ei onnistunut viimeistelemään tilanteesta maalia. Vielä juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua Sigurdsson keskitti oikealta laidalta pallon Chadlille, jonka yritys nousi kuitenkin hiukan yli maalin.

Toinen puoliaika alkoi draamaattisella tavalla, kun 48. minuutilla Palace-pelaajista Dean Moxey osui kädellään Lennonin keskitykseen. Spurs sai tilanteesta rangaistuspotkun, jota Soldado asettui ampumaan. Espanjalainen ei erehtynyt ja vei vieraat johtoon tarkalla sijoituksella.

54 minuutin kohdalla Rose nousi laidalta, mutta hyökkäys kaatui rikkeeseen. 64 minuutilla Palace sai pitkästä aikaa hyökkäyksen, mikä kuitenkin pysähtyi Steven Dobbien pallon menetykseen.

68. minuutilla Walker vapautti Soldadon laidalta, mutta Sigurdsson ei osunut maaliin espanjalaisen syötöstä. 75 minuutin kohdalta Soldado nousi jälleen oikealta ja Spurs-hyökkääjän syöttö kimposi Eagles-puolustajasta kulmapotkuksi.

83. minuutilla Palace sai ottelun kolmannen kulmapotkunsa Eagles sai erikoistilanteesta kaksi hyvää maalipaikkaa, mitkä mainiota ottelua pelannut Lloris kuitenkin torjui.

87 minuutilla Jermain Defoe ajoi itsensä läpiajoon mutta englantilaisen laukaus viuhui vasemmalta ohi. Kaksi minuuttia myöhemmin Kagisho Dikgacoi pääsi yrittämään maalia mainiosta paikasta, mutta Lloris pysäytti molemmat yritykset. Tottenham voitti ottelun 1-0.