Sunnuntain ensimmäisessä Valioliigaottelussa Norwich ryösti pisteet Britannia Stadiumilta. Vaisu Stoke kaatui 0-1-lukemin. Norwichilla oli myös paikkoja lisämaaleihin, mutta joukkueen viimeistely oli edelleen vaikeaa. Vierasvoitto katkaisi Kanarialintujen kaksi ottelua kestäneen tappioputken.

Norwich hallitsi ottelun alkuminuutteja Stoken joutuessa puolustuskannalle 8. minuutilla Robert Snodgrass antoi keskityksen Ryan Bennettille, joka ampui pallon ylärimaan. Ensimmäisen puoliskon puolivälissä Ricky van Wolfwinkelillä oli paikka viedä Norwich johtoon, mutta hollantilainen rikkoi tilanteessa Stoke-vahti Asmir Begovicia.

33. minuutilla Kanarialintujen painostus tuotti vihdoin tulosta, kun Jonny Howson vei vieraat 1-0-johtoon tarkalla laukauksellaan. Tauolle mentiin Norwichin komennossa.

Toisella puoliajalla Stoke alkoi hyökkäämään enemmän. Potters ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa, joten ottelu päättyi 0-1 Norwichin eduksi. Voitto nosti Kanarialinnut sarjataulukossa 14:nneksi.