Arsenal ei onnistunut löytämään aseita West Bromwichin lyömiseksi. Sunnuntainen ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen.

Ensimmäinen puoliaika eteni tasaisissa merkeissä. Arsenal hallitsi ottelua näennäisesti, mutta ei pallonhallinnasta huolimatta päässyt hyville paikoille. Jack Wilshere pääsi muutaman kerran hyvän syöttökuvion päätteeksi yrittämään maalintekoa, mutta englantilaisen yritykset menivät reilusti yli ja ohi.

West Bromwich näytti vaarallisuutensa beniniläishyökkääjä Stéphane Sessègnonin johdolla. Arsenalin puolustus oli ajoittain helisemässä West Bromwichin nopeiden hyökkääjien pystyynjuoksujen johdosta, ja kotijoukkue siirtyikin johtoon aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Claudio Yacob puski WBA:lle 1-0-taukojohdon Morgan Amalfitanon hienosta keskityksestä.

West Brom lähti toiselle puoliajalle todella vahvasti, ja Nicolas Anelka oli todella lähellä viedä birminghamilaisseuran 2-0-karkumatkalle, mutta entisen Arsenal-kärjen sisäsyrjäsijoitus meni hiuksenhienosti ohi oikean tolpan. Vastoin pelin kulkua Arsenal pääsi tasoittamaan. Wilshere pääsi vetämään Tomas Rosickyn loistavasta tiputuksesta vastapalloon pelin tasoihin. Pallo otti pienen kimmokkeen kotijoukkueen puolustajan jalasta.

Ottelun loppu oli todella vauhdikas, ja molemmat joukkueet hakivat selvästi voittoa. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta maalivahdit Wojciech Szczesny ja Boaz Myhill venyivät hienoihin torjuntoihin.

Maalit

1-0 Yacob (42.)
1-1 Wilshere (63.)

Kokoonpanot

Arsenal

1 Szczesny
25 Jenkinson
6 Koscielny
4 Mertesacker
28 Gibbs
20 Flamini
10 Wilshere
8 Arteta
16 Ramsey –> Rosicky (59.)
11 Özil
12 Giroud –> Bendtner (85.)

West Bromwich Albion

13 Myhill
28 Jones
23 McAuley
3 Olsson
6 Ridgewell
18 Amalfitano –> Brunt (89.)
38 Berahino
5 Yacob
29 Sessègnon –> Morrison (78.)
21 Mulumbu
39 Anelka –> Long (69.)