Cardiff Cityn kannattajat ovat antaneet valituksen seuran omistajalle Vincent Tanille Bluebirds-manageri Malky Mackayn sortamisesta. Suositun skotin asema joukkueessa on ollut viime aikoina vaakalaudalla seurajohdon korvattua Mackayn hankinnoista vastanneen Ian Moodyn kokemattomalla Alisher Apsalyamovilla. 23-vuotiaan kazakstanilaisen uskotaan olevan omistaja-Tanin pojan ystäviä ja valmentaja viettikin viime kesän työharjoittelussa Cardiffin organisaatiossa.

Mackay luotsasi keväällä Cardiffin takaisin pääsarjatasolle. Viime aikojen raporttien mukaan seuran omistajat ovat kuitenkin pyytäneet skottimanagerin erottamista.

Cardiff on kieltäytynyt vastaamasta Mackayta koskeviin raportteihin, mutta seuran mukaan skotti-manageri ei ole huonosta kohtelusta huolimatta aikeissa lähteä. Cardiffin kannattajaryhmän edustajan TIm Hartleyn mukaan fanit ovat tuohtuneita seuran sisällä tapahtuvista asioista.

– Kannattajat tulevat olemaan raivoissaan viimeisestä seuran sisäisestä selkkauksesta, joka saattaa asettaa managerimme Malky Mackayn tulevaisuuden vaakalaudalle. Fanit haluavat Malkyn. Hän on tehnyt mahtavaa työtä nostamalla seuran takaisin Valioliigaan. Emme halua nähdä mitään toimia, jotka vaarantaisivat Mackayn aseman managerina tai Cardiffin menestymismahdollisuuksia, Hartley kertoi The Guardianin haastattelussa.

Lähde: The Guardian