Chelsean valmentaja José Mourinho on kritisoinut voimakkaasti Cardiff Cityn ajanpeluuta Chelsean 4-1-kotivoitossa walesilaisseuraa vastaan. Ottelussa tapahtui monia kyseenalaisia tilanteita, mukaan lukien kotijoukkueen kyseenalainen tasoitusmaali, jossa Samuel Eto’o ryösti pallon Cardiff-vahti David Marshallilta hänen pompautettuaan palloa maalivahdin alueella.

Mourinho lähetettiin katsomoon kesken ottelua, kun hän kritisoi tuomaria joka kehotti Branislav Ivanovicia heittämään pallon peliin nopeammin. Mourinho osoitti myös syyttävää sormea Marshallia, ei Eto’ota kohtaan, Chelsean tasoitusmaalissa

– Marshallille annettiin 30 sekuntia aikaa laittaa pallo peliin, vaikka hänellä oli reilusti tilaa. Maalivahdilla on kuusi sekuntia aikaa pelata pallo, eikö niin? Heillä oli melkein puoli minuuttia aikaa. Tämä on sääntörike. Me pelasimme omaa peliämme, vaikean ottelun, ja ansaitsimme voittaa, Mourinho kommentoi.

– Jos minä olisin tullut katsomaan ottelua, olisin huolissani siitä, että jokaisella kerralla kun pallo oli pois pelistä tai vastustajan piti laittaa pallo takaisin peliin, siinä kesti keskimäärin 21,5 sekuntia. Tämä on rahantuhlausta. Maksat ottelulipun ja jokaisella kerralla kun pallo on pois pelistä sinun pitää odottaa noin puoli minuuttia.

– Kun tämän kertoo sillä määrällä kun pallo oli pois pelistä, maksat 90 minuutista, mutta näet vain 55 tai 60 minuuttia. Minulle tämä on sääntörike. Maalin tekeminen kädellä, se on sääntörike.

– Tehdä maali joka ei oikeasti ole maali, niin kuin tapahtui Saksassa viime viikolla, se ei ole hauskaa. Englannissa tätä ei tapahdu enää nykyään, mutta aikaisemmin John Terry itki pukuhuoneessa, koska hävisimme Mestarin liigan välierän maalilla joka ei ylittänyt maaliviivaa.

– Samuel teki fiksusti. Ensimmäinen asia, jonka tein kun tulin kotiin oli se, että kerroin pojalleni, joka tykkää pelata maalivahtina, ”Katso tuo maali äläkä tee noin, ok?”

– Jos Fifa sanoo, että se on rike, niin se on rike. Mutta Samuel teki fiksusti. Ehkä tuomari oli väärässä. Mutta minun mielestäni sen pitäisi olla hyväksyttyä kuten se vuosia olikin.

Mourinho sai käytöksestään Englannin jalkapalloliitto FA:lta syytteen epäammattimaisesta käytöksestä.

Lähde: Skysports