Eurooppa-liigassa Tottenham jatkoi puhtaalla pelillä ryöstäen pisteet Sheriff TIraspolin kotikentältä. Spurs kaatoi moldovalaiset 0-2-lukemin. Tottenhamin englantilaishyökkääjä Jermain Defoe saavutti ottelussa Martin Chiversin maaliennätyksen. Defoe jakaa nyt entisen Southampton-miehen kanssa Eurooppa-liigan maaliennätyksen.

Tottenham hallitsi ensimmäisen puoliajan tapahtumia. Spursin avausmaali syntyi joukkueen ensimmäisestä hyökkäyksestä. 12. minuutilla Christian Eriksen keskitti takatolpalla odottaneelle Jan Vertonghenille, joka puski pallon voimalla maaliin. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Eriksen vapautti laidalta nousseen Aaron Lennonin, mutta Tiraspolin maalia vartioinut Vjèkoslav Tomic torjui englantilaisen laukauksen.

Hieman yli ensimmäisen puoliskon puolivälin Sheriff-pelaajista Kadú ampui 30. metristä tulisen laukauksen ohi Hugo Llorisin. Ottelun erotuomarina toiminut Liran Liani hylkäsi kuitenkin maalin Kadún ollessa paitsiossa. Tauolle mentiin Tottenhamin 0-1-johdossa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä pallonhallinnan pysyessä Spursillä. Varttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Jermain Defoe löysi itselleen vapaan väylän. Spurs-hyökkääjän laukaus upposi suoraan Tiraspolin verkkoon. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten Tottenham voitti 0-2 ja jatkaa edelleen tappiotta.

Kolmen kierroksen jälkeen Tottenham johtaa K-lohkoa puhtaalla pelillä ja on yhdeksässä pisteessä. Toisena majailee Anzhi Makhachkala, joka on kerännyt neljä pistettä. Kolmannelta sijalta löytyy Sheriff Tiraspol kahdella pisteellään. Viimeisellä sijalla jatkaa Trömsö pisteen perässä moldovalaisia.

Maalit:

0-1 Jan Vertonghen (12)
0-2 Jermain Defoe (75)