Manchester United otti rutiinivoiton Fulhamista, kun hallitseva mestari vieraili Craven Cottagella.

Vaikka Fulham pelasi ottelun ensi minuutit pirteästi, se joutui maalipaikkansa tehokkaasti hyödyntäneen Manchester Unitedin koulutettavaksi jo kamppailun alkuhetkillä. Antonio Valencia avasi vierailijoiden maalihanat Wayne Rooneyn hienosta esityöstä, kun pelikello näytti vasta yhdeksättä minuuttia.

Kun ottelu oli vanhentunut 20 minuuttia, Robin van Persie viimeisteli 0-2-maalin upealla tavalla. Kaksi minuuttia myöhemmin Rooney teki manchesterilaisten kolmannen maalin van Persien tarjoilusta ja ottelu tuntui olevan paketissa. Fulham sai ottelun ensimmäisellä puolikkaalla muutaman kohtalaisen maalintekoyrityksen, mutta tehot jäivät puuttumaan. Manchester Unitedille merkittiin kolme maalia kohti suuntautunutta laukausta, joista jokainen löysi tiensä maalin perukoille.

Läpi jälkimmäisen 45-minuuttisen Fulham näytti sisukkuuttaan ja piti kiitettävästi painetta vierailijoiden kenttäpuoliskolla. Vaihtomies Alexander Kacaniklic kavensikin pelin tilanteeseen 1-3, mutta sen suurempaa palkkiota isännät eivät kovasta yrityksestään saaneet.

Manchester Unitedin otteista alkaa näkyä se taso, joka mestaruutta puolustavalta joukkueelta tulisikin löytyä. Red Devils on nyt kaikki kilpailut mukaanlukien neljän ottelun voittoputkessa. Fulhamin olisi sen sijaan löydettävä äkkiä ratkaisu vaikeuksiin, sillä putoamisviiva lähestyy uhkaavasti.