Manchester City voitti keskiviikko-illan Mestarien liigan ottelussa Viktoria Plzenin lukemin 4-2, samalla säilyttäen teoreettiset mahdollisuudet lohkovoittoon, edellyttäen että City voittaa vieraissa Bayern Munchenin kolmella maalilla.

Cityn valmentaja Manuel Pellegrini ei kuitenkaan ollut tyytyväinen joukkueensa otteisiin mutta ei kadu päätöstään vaihtaa seitsemän pelaajaa viikonlopun ottelusta Tottenhamia vastaan.

– Emme pelanneet hyvin. Kaikista otteluista Mestarien liigassa, Valioliigassa, ja Liigacupissa, tänään Joe Hartilla oli eniten töitä. Heillä (Plzen) oli paljon maalipaikkoja ja he pelasivat todella hyvin, mutta lopulta voitimme, Pellegrini kommentoi ottelun jälkeen.

– Mielestäni pelaajavaihdokset olivat välttämättömiä. Olimme jo varmistaneet jatkonpääsyn ja Bayern voitti Moskovassa joten lohkovoitto olisi ollut todella vaikeata. Aiomme vielä toki yrittää voittaa lohkon, mutta se tulee olemaan todella vaikeata. Meidän täytyy voittaa 3-0 Münchenissä ja tuon ottelun jälkeen pelaamme Arsenalia vastaan.

Pellegrini myöntää että heidän päätavoitteensa tällä hetkellä on Valioliiga.

– Tällä hetkellä tärkeintä meille on Valioliiga. Yritämme voittaa Münchenissa mutta sitä seuraava ottelu Arsenalia vastaan on tärkeämpi.

Entinen Real Madrid-luotsi otti myös kantaa Joe Hartin peluuttamiseen Valioliigassa ja mahdolliseen pudotuspelivastustajaan Mestarien liigassa.

– Hart pelasi todella hyvin tänään. Mutta saa nähdä tuleeko hän pelaamaan Valioliigassa, tänään pelasimme Mestarien liigaa.

– Meidän täytyy odottaa joulukuun arvontaa. Ottelut Espanjan jättejä tai PSG:tä vastaan olisivat pahimmat vaihtoehdot, mutta minulla on paljon luottoa joukkueeseeni.

Lähde: Skysports