Spurs-manageri André Villas-Boas aikoo kääntää Tottenhamin kelkan jälleen oikeaan suuntaan sunnuntaisen Liverpool-nöyryytyksen jälkeen. Portugalilainen myös ottaa vastuun joukkueen surkeasta peliesityksestä White Hart Lanella, mutta vakuuttaa jatkavansa joukkueen peräsimessä.

Vain kolme viikkoa edellisestä 6-0-tappiosta Manchester Citylle, Tottenham hävisi jälleen suurilukuisesti. Tämä heikentää huomattavasti joukkueen mahdollisuuksia päästä pelaamaan Mestarien liigaa ensi kaudella. Spurs menetti myös keskikenttäpelaaja Paulinhon punaisen kortin vuoksi, mutta Villas-Boas odottaa täyskäännöstä joukkueen otteisiin ensi keskiviikon Liigacupin ottelussa West Hamia vastaan.

– Meillä oli vaikeaa, ja Liverpool oli aivan loistava. He painostivat hyvin, emmekä pystyneet pelaamaan omaa peliämme. Heidän 2-0-johtonsa ensimmäisen puoliajan jälkeen oli täysin ansaittu. Koitimme vastata tilanteeseen toisella puoliskolla, mutta Paulinhon punaisen kortin myötä tilanteesta tuli erittäin haastava. Liverpool sai pallonhallinnan itselleen, ja he saivat tehtyä paljon maaleja, Villas-Boas sanoo.

– Otan vastuun tästä tappiosta. Nyt meidän täytyy päästä takaisin peliin mukaan, kuten Manchester City -tappion jälkeen. Pelit Valioliigassa eivät mene odotuksiemme mukaan, joten on normaalia että turhautumista esiintyy.

Kysyttäessä häneen itseensä kohdistuvasta paineesta, manageri tyytyi toteamaan:

– Minä en päätä asemastani. Voin vain työskennellä kovempaa jotta asiat sujuisivat paremmin.

Lähde: SkySports