West Bromwich on julkaissut ehdokaslistan Steve Clarken mahdollisista seuraajista. Clarke erotettiin Baggiesin kärsittyä neljännen perättäisen tappionsa Cardiffia vastaan. WBA haluaa pestata uuden managerin ennen kiireisiä juhlapyhiä. Tärkein kriteeri seuraajalle on kokemus valmentamisesta.

Yksi listalta löytyvistä nimistä on kesään asti Manchester Unitedin apuvalmentaja toiminut Mike Phelan. Phelan jätti Unitedin David Moyesin saavuttua seuraan ja on näin ollen heti käytettävissä. Maaliskuussa Blackburnista potkittu Michael Appleton on myös yksi vaihtoehdoista. Appleton työskenteli aiemmin WBA:n valmennustiimissä vuonna 2011 Stuart Piercen aisaparina.

Real Madridin apuvalmentaja Paul Clement sopisi Baggiesin profiiliin, mutta on epäselvää milloin britti aikoo jättää Espanjan taakseen. Fulhamista tässä kuussa potkut saanut Martin Jol on myös yhdistetty tehtävään. Hollantilainen saattaa kuitenkin pitää lyhyen tauon valmentamisesta. Ole Gunnar Solkjaer ei ole tehnyt jatkosopimusta Molden kanssa. On kuitenkin epätodennäköistä, että entinen United-kärki lähtisi Norjasta.

Lähde: The Guardian