Tottenhamin valmennusryhmään kuuluvan Les Ferdinandin mukaan seuran ex-käskyttäjä André Villas-Boas teki lopulliset päätökset kesällä ostetuista pelaajista. Mediassa on liikkunut huhuja, jonka mukaan Spursin tekninen johtaja Franco Baldini olisi tehnyt päätökset kesän hankinnoista. Ferdinandin mukaan Spursin päätös käyttää 100 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin tuli nimenomaan Villas-Boasilta. Useat Spurs-hankinnat eivät ole onnistuneet kuluvalla kaudella odotusten mukaisesti.

– Suurin osa ostetuista pelaajista olivat ehdotuksia Villas-Boasille. Hän kuitenkin hyväksyi kaikki seuraan saapuneet pelaajat, Ferdinand kertoi.

– Ratkaiseva tekijä on se, että Villas-Boas hyväksyi kaikki tehdyt hankinnat. Pelaajia ei tuotu seuraan kenenkään muun toimesta ilmoittaen ”Sinun on tehtävä näistä pelaajista joukkue”.

– Näkemykseni mukaan Villas-Boas oli tyytyväinen pelaajiin, jotka saapuivat seuraan kesällä.

Ferdinand mainitsee, että Villas-Boasille annettiin tavoitteeksi viedä Tottenham Mestarien liigaan. Tällä hetkellä Spurs on viiden pisteen päässä neljännestä sijasta.

– Menetimme siirtoikkunan aikana Gareth Balen, ja käytimme 100 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin. Sen kaltaisia summia käytettäessä on muistettava, että uusien pelaajien sisäänajo ottaa aikaa. Siitä huolimatta seurajohdon minimitavoiteeksi oli asetettu Mestarien liigaan pääseminen.

Lähde: Sky Sports