Cardiffin puheenjohtaja Mehmet Dalman kertoo, että seura on valmistautunut palkkaamaan uuden managerin, mikäli seuran omistaja Vincent Tan ja nykyinen manageri Malky Mackay eivät saa sovittua erimielisyyksiään. Mackayn työpaikka on ollut vaakalaudalla jo hetken aikaa.

Dalmanin mukaan Tan ja Mackay pitävät palaverin tulevaisuuden suunnitelmista viikon sisällä. On myös mahdollista, että palaveri käydään uudenvuodenpäivänä.

Tanin ja Mackayn erimielisyydet juontavat Mackayn puheisiin uusista vahvistuksista tammikuun siirtoikkunan aikana. Tan raivostui Mackayn puheista, sillä managerille ei ole luvattu rahaa pelaajahankintoihin. Tan antoi Mackaylle tämän jälkeen vaihtoehdoiksi jatkosopimuksen kirjoittamisen, tai työpaikan menettämisen.

– Kaikki päätökset tehdään seuran edun ajamiseksi. Teemme kaiken mahdollisen saadaksemme tilanteen kuntoon mahdollisimman nopeasti, Dalman kertoi.

– Jos se tarkoittaa uuden managerin palkkaamista, niin teemme sen. On silti ennenaikaista puhua uudesta managerista, sillä yritämme ensin yhdessä selvittää tämän tukalan tilanteen.

Lähde: Sky Sports