Manchester United nappasi kolmannen perättäisen voittonsa, kun joukkue ryösti pisteet Hullin kotikentältä jouduttuaan ensin kahden maalin takaa-ajoasemaan. Heikon alun jälkeen Red Devils oli lopulta Tigersia etevämpi lukemin 2-3. United nousi voitollaan sarjataulukossa kuudenneksi.

Ottelu sai yllättävän alun, kun Hull siirtyi johtoon vain neljän minuutin pelin jälkeen James Chesterin viimeistellessä pallon kasvattajaseuransa verkkoon. Unitedin karmea alku sai jatkoa 13 minuutin kohdalla. Jonny Evans antoi syötön suoraan Tigersin David Meylerille, jonka matala laukaus upposi Evansin kautta David De Gean taakse.

Vieraat saivat kavennuksen 19. minuutilla. Wayne Rooney keskitti vapaapotkusta Chris Smallingille ja englantilaispuolustaja puski pallon ohi Allan McGregorin. Hieman ensimmäisen puoliskon puolivälin jälkeen United tuli jo tasoihin. Danny Welbeck antoi syötön taakseen Rooneylle, joka ampui pallon kovalla voimalla Hulllin verkkoon.

Toisen puoliajan alussa isännät vaihtoivat maalivahtia McGregorin jouduttua jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Skottia tuuraamaan saapui kokenut Steve Harper.

62 minuutin kohdalla Hull sai kullanarvoisen tilaisuuden siirtyä kolmannen kerran ottelussa johtoon. Unitedin onneksi Alex Bruce puski kuitenkin pallon ylärimaan. Kolme minuuttia myöhemmin vieraat siirtyivät 2-3-johtoon Chesterin puskettua pallon epäonnisesti omaan maaliin.

Ottelun loppuhetkillä United sai vielä ulosajon Antonio Valencian hankittua illan toisen varoituksensa. Ulosajosta huolimatta Hull ei onnistunut enää maalinteossa, joten United voitti Boxing Dayn avausottelun lukemin 2-3.