Evertonin laitapuolustaja Leighton Baines on Sky Sportsin lähteiden mukaan tekemässä jatkosopimusta Evertonin kanssa. Bainesin nykyinen sopimus on voimassa vielä 18 kuukautta. Englannin maajoukkuepuolustaja on edustanut Evertonia kaudesta 2007. Hän siirtyi Evertoniin seitsemän miljoonan punnan kaupassa Wiganista.

Man United -manageri David Moyes yritti viime kesänä värvätä entistä suojattiaan Unitediin, mutta epäonnistui yrityksessään. Everton-manageri Roberto Martínez on tehnyt kaikille selväksi, ettei Baines ole lähdössä seurasta mihinkään.

– Baines pelaa täällä myös kauden päätyttyä. Se on 100-prosenttisen varmaa, Martínez jyrähti.

– Leighton on meille todella tärkeä pelaaja. Bryan Oviedo on pelannut myös hienosti. Tarvitsemme molempia pelaajia saavuttaaksemme unelmamme.

Everton vahvisti rivejään aikaisemmin irlantilaisella Aiden McGeadyllä. Spartak Moskovasta siirtynyt pelaaja viihtyy parhaiten laiturin tontilla.

Everton on asettanut tavoitteekseen selviytyä neljän parhaan joukkoon päästäkseen mukaan ensi kauden Mestarien liigaan. Tällä hetkellä Everton on Valioliigassa kuudentena.

Lähde: Sky Sports