Swansean harjoituskeskukseen jouduttiin hälyttämään virkavalta paikalle, kun Chico Flores ja Garry Monk ottivat yhteen ainakin sanallisessa muodossa. Huhujen mukaan Flores olisi riehunut tiiliskivi kourassaan, joka sai nuorisojoukkueen pelaajan äidin soittamaan poliisit paikalle.

Swansea vahvisti pelaajien yhteenoton, mutta kiisti tilanteen, jonka mukaan Flores olisi uhkaillut Monkia tiiliskiven kanssa.

– Flores ja Monk kävivät sanallista kiistaa, joka on aivan normaalia pelaajien kesken. Mitään uhkaavaa tilannetta pelaajien välillä ei kuitenkaan nähty, Swansean tiedote kertoi.

– Ulkopuolinen henkilö oli soittanut virkavallan paikalle. Virkavallan mielestä toimenpiteille ei ollut tarvetta. Tilanne on käsitelty, ja saatettu päätökseen.

Etelä-Walesin poliisi vahvisti virkavallan käyneen Swansean harjoituskeskuksessa.

– Virkavalta soitettiin Swansean harjoituskeskukseen perjantaina 17. päivä tammikuuta. Swansean seurajohdon kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen toimenpiteille ei nähty tarvetta.

Swansean ex-kapteeni Monk ei ole pelannut syyskuun jälkeen polvivamman takia. Flores kuuluu Swansean puolustuksen avainpelaajiin.

Lähde: Sky Sports