Newcastle taipui toistamiseen paikalliskilpailijalleen Sunderlandille, kun joukkueet kohtasivat Tyne & Wear Derbyssä. Harakat kaatuivat lukemin 0-3. Sunderland voitti myös joukkueiden edellisen kohtaamisen syyskaudella.

Black Cats ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla siirtymällä kahden maalin johtoon, kun peliä oli takana vasta 23 minuuttia. Vierailijoiden osumista vastasivat rangaistuspotkusta onnistunut Fabio Borini ja hurjaan maalivireeseen syttynyt Adam Johnson. Laituri on tehnyt nyt maalin viimeisessä neljässä ottelussaan.

Toisella puoliajalla Sunderland nöyryytti kilpakumppaneitaan vielä kertaalleen. Jack Colback löysi Newcastlen puolustuksesta vapaan väylän ja sijoitti pallon tarkasti Tim Krullin taakse. Sunderland voitti ottelun lukemin 0-3.

Samaan aikaan pelatussa toisessa ottelussa West Ham kaatoi kotikentällään Swansean. Hammers nappasi pisteet 2-0-lukemin. Isäntien molemmista osumista vastasi Kevin Nolan. West Hamin voittoa varjosti tähtihyökkääjä Andy Carrollin ulosajo.