Arsenal koki keskiviikkona karvaan 0-2-tappion Bayern Münchenille Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Ottelu ratkesi tietyllä tapaa erotuomari Nicola Rizzolin viheltämään rikkeeseen, jonka myötä Arsenalin maalivahti Wojciech Szczesny ajettiin ulos.

– Italiassa tällaisista rikkeistä ajetaan ulos. Minusta maalivahtimme vain meni palloon. Hän kosketti (Arjen) Robbenia, joka otti tilanteesta kaiken irti. Sanoin sen Robbenillekin. Hänellä on riittävästi kokemusta näihin tilanteisiin, Wenger sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Uskon, että toinen puoliaika oli tylsä neutraalien katsojien mielestä. Se oli yksisuuntaista liikennettä. Tuomari teki ratkaisun, joka tappoi pelin.

Rizzolin ja Robbenin lisäksi Wenger otti hampaisiinsa myös Arsenalin Mesut Özilin, joka epäonnistui rangaistuspotkussa alkuminuuteilla.

– Rankkari vaikutti häneen. Hän paloi halusta pelata hyvän ottelun. Hän pudisteli päätään vielä 5-10 minuuttia myöhemmin, joten se vaikutti valtavasti hänen peliesitykseensä. Meidän olisi pitänyt upottaa se rankkari tänään, Wenger murehti.