Mestaruussarjaan viime kauden jälkeen pudonnut Queens Park Rangers teki edelliseltä tilikaudelta muhkeat 65,4 miljoonan punnan vuositappiot. Lisäksi seuran velka kasvoi 177 miljoonaan puntaan. QPR-puheenjohtaja Tony Fernandesin mukaan seuralla ei ole kriittistä tarvetta nousta takaisin Valioliigaan välittömästi, vaikka sarjanousu kuuluukin QPR:n pitkän ajan suunnitelmiin.

– Valioliigaan nouseminen seuraavaksi kaudeksi ei ole määritelty kriittiseksi pitkän ajan suunnitelmissamme. Se on kuitenkin tavoitteenamme lyhyen ajan suunnitelmissamme, Fernandes kertoi.

– Meillä on tuki taustalla, vaikka epäonnistuisimme tällä kaudella sarjanousussa.

– Olemme tilanteessa, jossa meillä on laadukas joukkue. Lisäksi voimme myydä pelaajia, jotka eivät ole managerimme suunnitelmissa.

QPR käytti viime kaudella yli 40 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin, mutta se ei riittänyt pitämään joukkuetta Valioliigassa. Fernandesin mukaan osakkeenomistajat ovat kuitenkin sitoutuneet pitkällä tähtäimellä seuran tukemiseen.

– Putoaminen ei luonnollisesti ollut suunnitelmissamme. Se maksoi meille sekä taloudellisesti että tunnetasolla. Olemme sitoutuneet tähän seuraan pitkällä tähtäimellä. Valioliigaan nousu on valtava haaste, mutta olemme täysin sitoutuneita saavuttaaksemme sen.

Lähde: BBC