Chelsea joutui Mestarien puolivälierissä vaikeaan asemaan, kun joukkue kärsi pahan 3-1-vierastappion Paris Saint-Germainin vieraana. Bluesilla oli ottelussa epäonnea, sillä pariisilaisten voittomaali syntyi lontoolaisten oman pelaajan David Luizin jalasta. Otteluparin toinen osa pelataan viikon päästä jolloin Chelsea tarvitsee vähintään kahden maalin johdon selvitäkseen jatkoon.

PSG sai ottelulle loistavan alun ja siirtyi johtoon jo kolmannella minuutilla. John Terry puski pallon suoraan Ezequel Lavezzille, joka ampui pallon suoraan ilmasta Petr Cechin taakse.

Chelsea sai 24. minuutin kohdalla paikan tasoitukseen rangaistuspotkusta Thiago Silvan kaadettua Oscarin nurmen pintaan. Eden Hazard ei tilaisuudesta erehtynyt vaan tasoitti lukemat 1-1:een tarkalla sijoituksella. Ensimmäisen puoliajan lopulla Hazard oli lähellä viedä Bluesin johtoon, mutta belgialaisen epäonneksi laukaus osui tolppaan.

PSG otti toisen puoliajan alussa ottelun takaisin hallintaansa. Isännät siirtyivät uudelleen johtoon 60. minuutilla Luizin ohjattua pallon epäonnen soturina omaan maaliin. Seitsemän minuuttia myöhemmin PSG koki mittavan takaiskun, kun joukkueen ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic joutui jättämään pelin kesken törmättyään Luizin kanssa. Lucas Moura saapui vaihdosta hyökkääjän paikalle.

PSG osui vielä kerran toisen puoliajan loppuhetkillä. Javier Pastore ohitti César Azpilicuetan ja naulasi komealla laukauksella loppulukemiksi 3-1 pariisilaisten eduksi.

Mestarien liiga keskiviikkona

Paris Saint-Germain – Chelsea 3-1 (1-1)

1-0 Ezequiel Lavezzi (4.)
1-1 Eden Hazard rp. (27.)
2-1 David Luiz om. (61.)
3-1 Javier Pastore (90+3.)

Real Madrid – Borussia Dortmund 3-0 (2-0)

1-0 Gareth Bale (3.)
2-0 Isco (27.)
3-0 Cristiano Ronaldo (57.)