Sunderland on saanut sakot peluutettuaan Ji Dong-Wonia neljässä Valioliiga-ottelussa ennen kuin Etelä-korealainen sai kansainvälisen pelilupansa. Vaikka 22-vuotias hyökkääjä saapui Stadium Of Lightille jo vuonna 2011 vietti hän kuitenkin suuremmin osan kaudesta lainalla Augsburgissa.

Ji:n paluun jälkeen korealainen ehti pelata otteluissa Fulhamia, Southamptonia, Crystal Palacea ja Manchester Unitedia vastaan ennen kuin virhe huomattiin. Huomattuaan puuttuvan paperityön Sunderland otti välittömästi yhteyttä Valioliigaan ja maksoi sakkonsa.

Ji:n uskotaan epäonnistuneen saamaan pelilupansa palattuaan lainaltaan Augsburgista viime kauden päätyttyä. Hyökkääjä ei olisi saanut pelata Valioliigassa otteluakaan ennen kuin Sunderland oli saanut kirjoitetun vahvistuksen Saksan jalkapalloliitolta. Sunderland on nyt ratkaissut asian, eikä joukkue kärsi virheestään pistemenetyksiä.

Ji palasi tammikuussa lainasopimuksella Bundesliigaan Augsburgiin. Hyökkääjän siirtyy kesällä Borussia Dortmundiin nykyisen sopimuksensa päätyttyä.

Lähde: The Guardian