Konkarihyökkääjä Kevin Phillips on päättänyt ripustaa nappulakengät naulaan kuluvan kauden päätyttyä. 40-vuotiaan Phillipsin ura huipputasolla kesti kaikkiaan 20 vuotta. Vuonna 1994 alkaneella urallaan hän teki kaikkiaan 287 maalia.

Phillips edusti ammattilaisurallaan yhdeksää eri seuraa. Upeimmat vuodet hän pelasi Sunderlandissa, jossa hän teki 116 maalia 211 ottelussa. Phillips on myös ainut englantilaispelaaja, joka on voittanut Euroopan Kultaisen Kengän palkinnon, joka myönnetään Euroopan pääsarjojen parhaalle maalintekijälle. Kaudella 1999-2000 Phillips teki Valioliigassa 30 maalia.

Phillips pääsi viidesti juhlimaan nousua Mestaruussarjasta Valioliigaan. Maalipyssyn viimeiseksi seuraksi jää Leicester City, jossa hän pelaa viimeisen ottelunsa tulevana lauantaina. Leicester nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

Konkarihyökkääjä on myös edellinen englantilaispelaaja, joka on voittanut Valioliigan maalikuninkuuden.

– Koko perheeni on paikalla King Power Stadiumilla ensi viikonloppuna, ja se on varmasti tunteikas hetki. Vaikka kentän jättäminen viimeistä kertaa pelaajana tuntuu oudolta, nyt on varmasti siihen paras hetki, Phillips kommentoi Sky Sportsin sivuilla.