Tottenham on antanut potkut managerilleen Tim Sherwoodille. Sherwood, joka saapui lontoolaisseuraan joulukuussa André Villas-Boasin paikalle ehti olla vain viisi kuukautta Spursin peräsimessä.

– Pestasimme Timin kauden puolivälissä, koska hän tunsi seuran ja sen pelaajat. Hyväksyimme 18-kuukauden sopimuksen, johon sisältyi ehto rikkoa se kauden päätyttyä. Me nyt käytimme tämän vaihtoehdon, Tottenham-omistaja Daniel Levy kertoi Sky Sportsille.

Sherwood valmensi Tottenhamin heikon alkukauden jälkeen Valioliigan kuudennelle sijalle. Spurs pelaa jälleen ensi kaudella Eurooppa-liigassa. Sherwoodin viimeiseksi otteluksi jäi kauden päätöspeli Southamptonia vastaan.

– Tämä on ollut hieno opintomatka. Olen oppinut sen jalkapallosta, että kaikessa on kyse voittamisesta ja voitoilla pystyt peittämään syntisi, Sherwood kommentoi kauden päätyttyä.

Sherwoodin seuraajaksi on huhuttu muun muassa Ajaxin Frank de Boeria ja Southamptonin Mauricio Pochettinoa. De Boer kertoi aiemmin Tottenhamin lähestyneen häntä. Pochettino on taas kieltäytynyt puhumasta tulevaisuudestaan.

Lähde: Sky Sports