West Ham on vahvistanut kolmen pelaajansa lähdön seurasta. Joe Cole, George McCartney ja Jack Collison jättävät kaikki Hammersin kesäkuun jälkeen nykyisten sopimustensa päätyttyä. West Ham julkaisi asiasta virallisen lausunnon seuran omilla verkkosivuilla.

– West Ham haluaa kiittää Joeta, Georgea ja Jackia heidän avustaan seuran viime vuosien menestykseen. Toivotamme heille kaikille hyvää uran jatkoa.

32-vuotias Cole on West Hamin oma kasvatti. Entinen Englannin maajoukkuemies tuli tunnetuksi Chelseassa, missä keskikenttäpelaaja kolme Valioliigan mestaruutta. Cole on edustanut urallaan myös Liverpoolia ja Lilleä.

33-vuotias McCartney edusti Hammersia kahden vuoden ajan. Pohjoisirlantilainen laitapuolustaja pelasi Upton Parkilla yhteensä 34 ottelua.

25-vuotias Collison ei onnistunut saamaan koskaan pysyvää pelipaikkaa West Hamin avauksesta. Walesin maajoukkueen keskikenttäpelaaja vietti yhdeksän ottelua viime kaudesta lainalla Wiganin ja Bournemouthin riveissä. Myös Collison on Colen tapaan West Hamin junioriakatemian omia tuotoksia.

Lähde: The Guardian

Korjaus: 25.5.2014 klo 15:01 Carlton Cole ei lähde West Hamista